Добре дошли в нашия магазин!
Сигурност без компромис
Категории

0

Категории

GDPR политика за защита на личните данни

Промет България ЕООД е регистриран администратор на лични данни, съгласно българското законодателство и осигурява защитата им, съгласно Закона за защита на личните данни и свързаните с него подзаконови нормативни актове. Събираме вашите лични данни с ваше съгласие, изразено чрез регистрацията Ви в www.safe-bg.com, www.safebg.com, www.promet-bg.com, www.prometsafe.bg, www.praktik-bg.com. Събираме само личните Ви данни които са ни необходими за да ви преодствим исканата услуга, която не може да Ви бъде предоставена без предоставянето на тези данни.  С приемането на Правилата за поверителност, се съгласявате, че Промет България ЕООД може да обработва предоставените, при регистрацията в www.safe-bg.com, www.safebg.com, www.promet-bg.com, www.prometsafe.bg, www.praktik-bg.com и впоследствие лични данни, за следните цели: техническо управление на www.safe-bg.com, www.safebg.com, www.promet-bg.com, www.prometsafe.bg, www.praktik-bg.com и базата ни данни; установяване на контакт с вас; сключване и изпълнение на договор за покупко-продажба, както и за статистически цели. С приемането на Правилата за поверителност се съгласявате, че във връзка с обработването на личните ви данни за посочените цели, Промет България ЕООД може да предоставя тези данни и на трети лица, с които Промет България ЕООД си сътрудничи, работи или има други отношения във връзка с дейността си. Уведомяваме Ви че разполагате с всички права относно зашита на личните ви данни съгласно Регламент (ЕС) 2016/679 за защита на личните данни (GDPR) . Пълният текст на Общите условия и Правилата за поверителност можете да откриете ТУК: www.eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/?uri=CELEX:32016R0679



Най-продавани

  • Метален сейф Т 280 EL
  • Медицински шкаф МД 2 1670 SG

    Медицински шкаф МД 2 1670 SG

    -15%
    319.20 лв.
    Каталожна цена: 376.80 лв.
    виж отстъпката
    Отстъпки за вас
    319.20 лв.
    Каталожна цена: 376.80 лв.
    Отстъпка: 57.60 лв. (15.29%)
  • Аптечен шкаф AMD 39

    Аптечен шкаф AMD 39

    -21%
    50.40 лв.
    Каталожна цена: 63.60 лв.
    виж отстъпката
    Отстъпки за вас
    50.40 лв.
    Каталожна цена: 63.60 лв.
    Отстъпка: 13.20 лв. (20.75%)

Марки